Γιώργος Λαμπάτος : ” Mε βοηθούν ακόμα και τα τηλεοπτικά συνεργεία , με πλησιάζουν και μου δίνουν χρήματα ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό Λοιπόν και στο Παναγιώτη Βαζαίο μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος και είπε τα εξής

Πώς είστε στην υγεία σας μετά το χειρουργείο που κάνατε;

Τώρα προσπαθώ να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Έκανα μια επέμβαση στο ισχίο. Το πρόβλημα αυτό με ταλαιπωρούσε δυο χρόνια και μου κόστισε και στη δουλειά και στις δημόσιες σχέσεις μου. Δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις που θέλει ένα θεατρικό έργο. Περίμενα τόσο καιρό γιατί δεν είχα τα χρήματα να πάω σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, να πληρώσω 4000 που έκανε αυτή η επέμβαση. Ευτυχώς πήγε καλά. Ο κόσμος έχει έρθει πολύ κοντά μου. Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, με έχουν πάρει από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Το κινητό μου χτυπάει συνέχεια.

Τον τελευταίο καιρό μάθαμε δυσάρεστα πράγματα για εσάς και την οικονομική σας κατάσταση, τώρα πώς τα φέρνετε βόλτα;

Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Δουλειά ζήτησα και όχι ελεημοσύνη. Επιβιώνω με το ΚΕΑ των 150 ευρώ το μήνα συν το επίδομα ενοικίου που είναι 70 ευρώ. Μένω σε ένα σπιτάκι 15 τετραγωνικών στην Αχαρνών που έχω βρει. Περνάνε οι μήνες και τα ενοίκια τρέχουν. Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Τώρα μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα μπορώ να πω ότι δέχομαι βοήθεια από παντού. Ακόμη και από τα συνεργεία των καναλιών που έρχονται για να μου πάρουν συνέντευξη. Πριν ξεκινήσουμε με πλησιάζουν και μου δίνουν χρήματα, ότι έχει ο καθένας, 50-60 ευρώ! Έχω εκτιμήσει πολύ την αγάπη του κόσμου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ