Νικολέτα Καρρά : ” Έπρεπε να μιλήσω με ιατροδικαστή , είδα διάφορα πράγματα ” !!!

Όπως είδαμε χθες καλεσμένη στο Super Κατερίνα βρέθηκε η Νικολέτα Καρρά και είπε τα εξής

«Το όνειρό μου ήταν να κάνω κάτι νουάρ, δηλαδή αυτό ακριβώς που είναι ο «Σκαραβαίος». Είναι μία σκοτεινή σειρά μυστηρίου, είναι σαν κινηματογράφος αυτή η δουλειά. Όταν είσαι εστιασμένος σε κάτι, τελικά συμβαίνει», δηλώνει η Νικολέττα Καρρά.

«Οι βασικοί ήρωες της σειράς κουβαλάνε μία πολύ σκοτεινή ιστορία αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα για αυτό. Γενικά, η ανατροπή είναι στοιχείο της σειράς», τονίζει η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Όταν αποφάσισα να κάνω αυτόν τον ρόλο, ήταν δύσκολο. Όταν καλείσαι να κάνεις την ιατροδικαστή, δεν έχεις κανένα στοιχείο για να ξεκινήσεις και να ασχοληθείς. Δεν ξέρεις πώς κινείται αυτός ο άνθρωπος», ανέφερε στη συνέχεια η Νικολέττα Καρρά για τον ρόλο της Μαργαρίτας στον «Σκαραβαίο».

«Έπρεπε να κάνω ραντεβού και συζητήσεις με ιατροδικαστή, για να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είχα πάρει να φάω πριν από αυτή τη συζήτηση και περιττό να σου πω ότι δεν έφαγα τίποτα τελικά, με έπιασε το στομάχι μου», περιγράφει η ηθοποιός στην Κατερίνα Καινούργιου.


«Ρώτησα πολλές λεπτομέρειες, πράγματα που μου ήταν παντελώς άγνωστα. Παρόλο που είμαι ηθοποιός, στις ταινίες που έχουν σκηνές με πτώματα είμαι πολύ φοβητσιάρα. Πλέον έχω πάθει ανοσία, δεν με τρομάζει και δεν μου προκαλεί αηδία τίποτα. Χρειάστηκε στα γυρίσματα να δω διάφορα πράγματα», καταλήγει στην ιστορία της η Νικολέττα Καρρά.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ