Μελίνα Τσαμπάνη : ” Δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος για τις Άγριες Μέλισσες ” !!!

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Κακλόβαλης στην Real Life και στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη .Πιο συγκεκριμένα είπαν τα εξής :

Ας ξεκινήσουμε από κάτι που έγραψα στο editorial. Σας περίμεναν πολλοί στη γωνία με το που ήρθε ο δεύτερος κύκλος. «Θα γίνει σαπουνόπερα, θα το τραβήξουν από τα μαλλιά» κλπ. Δώσατε σημασία;

Δεν μας απασχόλησε, γιατί από την αρχή η ιστορία των «Μελισσών» είχε στηθεί για δύο σεζόν. Οπότε ξέραμε πως θα συνεχίσουμε και είχαμε φροντίσει να υπάρχουν οι βάσεις αυτής της συνέχειας.

Ο δεύτερος κύκλος έκλεισε τα στόματα γιατί αποδείχθηκε πιο ισχυρός από τον πρώτο. Είχατε άγχος να σηκώσετε πιο ψηλά τον πήχη;

Πάντα έχουμε άγχος και ποτέ δεν επαναπαυόμαστε. Τουλάχιστον εμείς έτσι λειτουργούμε. Μια επιτυχία φέρνει μεγαλύτερη ευθύνη προς το κοινό και θέλεις να γίνεσαι καλύτερος για να ανταποδίδεις την αγάπη και τη στήριξη που σου δίνουν.

Επίσης, άκουσα πως μπορεί να… σκάσει και τρίτος κύκλος «Μελισσών». Ισχύει; Αν όχι, έχετε στο μυαλό σας το επόμενο βήμα;

Δεν υπάρχει πρόβλεψη για τρίτο κύκλο «Μελισσών», δεν είναι η δική μας πρόθεση να το συνεχίσουμε. Έχουμε ετοιμάσει μια άλλη σειρά, την οποία αγαπάμε πάρα πολύ και την πιστεύουμε και θέλουμε του χρόνου να δοκιμαστούμε σε αυτήν. Και επειδή πολλά ακούστηκαν τελευταία, δεν έχουμε συμβόλαιο αποκλειστικότητας με κανένα κανάλι, παρά μόνο με τον παραγωγό μας, τον κ. Καραγιάννη. Η πρόταση αυτή συζητιέται ήδη με τον ΑΝΤ1, με τον οποίο έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία, οπότε ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ