Ελένη Χατζίδου : Η δημόσια συγγνώμη της τραγουδίστριας – ” Με την Σταματίνα Τσιμτσιλή είμαστε πολύ καλά ” !!!

Όπως είδαμε πριν μερικές μέρες στο Breakfast@star η Ελένη Χατζίδου είπε πως το Happy Day Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχαν αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της . Χθες λοιπόν η κάμερα του Γεια σου και ο Ισίδωρος Φίκαρης συνάντησαν την Ελένη Χατζίδου και η ίδια είπε τα εξής για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Μην το κάνουμε μεγάλο θέμα αυτό που είπα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Είμαστε πολύ καλά και τη συμπαθώ. Δεν κρατάμε τέτοια πράγματα. Το έχω έννοια πάντα να μη στεναχωρήσω κανέναν άνθρωπο. Σχολιάζουμε στο πλαίσιο της δουλειάς, πάντα με ευγένεια.

Αν έχουμε στεναχωρήσει κάποιον θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη. Τίποτα δεν γίνεται εσκεμμένα, με εμπάθεια, με εμμονή, απλά συζητάμε τα θέματα που προκύπτουν κάθε φορά. Όταν ακούμε ένα θέμα στην εκπομπή, τα σχολιάζουμε, όπως κάνουν όλοι, χωρίς να έχουμε δεύτερες σκέψεις», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ