Δήμος Βερύκιος : ” Δεν έχουμε σχέσεις με τον Λάκη Λαζόπουλο , βρεθήκαμε σε ένα μαγαζί και δεν μιλήσαμε ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο ” Δύο στις 10 ” μίλησε ο Δήμος Βερύκιος και είπε τα εξής

«ο Γιώργος Νταλάρας είπε αλήθειες και η αλήθεια είναι πικρή. Γι’ αυτό ενόχλησε και γι’ αυτό ενοχλούνται. Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης που εξέφρασαν μια άλλη άποψη, εγώ τους κατατάσσω στον χώρο της διανόησης. Η διανόηση πρέπει πάντα να είναι στην πρωτοπορία της σκέψης. και να λέει ευθαρσώς την άποψη της. Αυτό έκανε ο Νταλάρας, αυτό έκανε και κάνει ο Λαζόπουλο».

«Προσωπικά με τον Λάκη Λαζόπουλο δεν έχω ιδιαίτερη σχέση. Βρεθήκαμε προχθές το βράδυ σε ένα μαγαζί και δεν μιλήσαμε. Υπάρχουν παρεξηγήσεις ανθρώπινες , άδικες ή δικαιολογημένες, αλλά δεν μπορώ να μην πω την μαύρη αλήθεια».

«Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική γιατί είμαι αδέσποτος, απρόβλεπτος. Γι’ αυτό και λέω στον Γιώργο Αυτιά, που τον αγαπώ, «Γιώργο μου, στη Σάμο δεν λέτε την λαϊκή παροιμία ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες; Εσύ έχεις δύναμη πυρός στα χέρια σου κάθε Σαββατοκύριακο, άσχετα αν την έχεις παραχωρήσει σε έναν μόνο και σε αυτό σε κακίζω». Το αρνητικό για μένα για τον Γιώργο Αυτιά είναι ότι έχει παραχωρήσει το στασίδι του στην κυβέρνηση» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δήμος Βερύκιος στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ