Στο νοσοκομείο Χρήστος Μάστορας

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Χρήστος Μάστορας. Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά εξέδωσε ανακοίνωση και ανέφερε πως θα παραμείνει κλειστό λόγω ασθένειας του τραγουδιστή.

Η ανακοίνωση
«Το Έναστρων βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσει τις sold out εμφανίσεις για σήμερα Παρασκευή 9/2 και αύριο Σάββατο 10/2 λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας, Χρήστου Μάστορα. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα».

Το μεσημέρι του Σαββάτου (10/2), η εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» αποκάλυψε ότι ο Χρήστος Μάστορας βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής ταλαιπωρείται από μια ιογενή λοίμωξη στα μάτια του και εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο οποίο παραμένει για να του δοθεί η κατάλληλη ιατρική φροντίδα.
Ο Χρήστος Μάστορας, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή του MEGA, θα επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις την επόμενη Παρασκευή

Πηγή enikos.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ