Ελένη Τσολάκη για Φαίη Σκορδά : ” Δεν δείχνεις σεβασμό με το να βάζεις μία καρέκλα άδεια ενώ ο άλλος λείπει ” !!!

Το θέμα που προέκυψε με την άδεια καρέκλα της Φαίης Σκορδά εξαιτίας της απώλειας του πατέρα της σχολίασε χθες η Ελένη Τσολάκη και είπε τα εξής

«Η απόφαση πες ότι πάρθηκε διότι δεν το σκέφτηκαν πολύ καλά, έχει ξαναγίνει να βγαίνει μία εκπομπή στον αέρα χωρίς τον κεντρικό παρουσιαστή ή να καλούν κάποιον άλλο να τον αντικαταστήσει για εκείνη την ημέρα. Το έχουμε δει και με την Κατερίνα Ζαρίφη όταν είχε πάει στη Σίσσυ», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Ήταν τόσο άβολο όμως τηλεοπτικά και προκαλούσε τόση αμηχανία αυτή η καρέκλα… Θα μου πεις «απ’ όλη την εικόνα εσύ είδες την καρέκλα;». Εγώ, παιδιά, είδα την καρέκλα. Βγάλε την καρέκλα ή βάλε κάποιον να καθίσει σε εκείνη την καρέκλα, δεν ξέρω τι θα κάνεις», σχολίασε εμφανώς ενοχλημένη η παρουσιάστρια.

«Από τη στιγμή που αποφασίζεις να βγάλεις την εκπομπή στον αέρα και καλείς τους συνεργάτες της εκπομπής να συνεχίσουν τον ψυχαγωγικό της χαρακτήρα… γιατί αν έχει καταφέρει κάποιος να μην έχει ένα συναισθηματικό δέσιμο με τον διπλανό του ή με τον συνεργάτη του, τότε μπράβο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν νομίζω ότι ισχύει», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή της η Ελένη Τσολάκη.

«Αφήνεις παρ’ όλα αυτά την καρέκλα εκεί και δείχνεις ένα τραπέζι με τέσσερις ανθρώπους αμήχανους, στεναχωρημένους, αγχωμένους και μια καρέκλα άδεια… Ήταν λάθος η πρόθεση. Δεν δείχνεις σεβασμό με το να βάζεις μία καρέκλα άδεια ενώ ο άλλος λείπει», κατέληξε στον συλλογισμό της η Ελένη Τσολάκη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ