Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Φαίη Σκορδά : ” Φαιάκι , να είσαι δυνατή και να σε προσέχει από ψηλά ” !!!

Όπως μάθαμε χθες η Φαίη Σκορδά βιώνει την απώλεια του πατέρα της έτσι χθες στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε τα εξής

«Το μάθαμε χθες, την ώρα της εκπομπής, αλλά επειδή δεν είχε επιβεβαιωθεί η είδηση, δεν θελήσαμε να το ανακοινώσουμε και να το πούμε πρώτοι, δεν ξέραμε και τι συμβαίνει ακριβώς. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Φαίης και στην κυρία Εύα, τη μαμά της. Ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, ο μπαμπάς της, Δημήτρης Σκορδάς με την μαμά της, την κυρία Εύα.

Μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Εγώ, από τα πρώτα χρόνια του Alter που κάναμε και παρέα, οι γονείς της έρχονταν συχνά, ήταν και ανύπαντρη τότε… Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια Φαιάκι, να είσαι δυνατή και να σε προσέχει από ψηλά ο μπαμπάκας σου», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ