Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη απασφάλισε για τον Γιώργο Νταλάρα : ” Δεν θέλω να σκεφτώ ότι θα μιλούσε έτσι στο παιδί μου ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Breakfast@star μίλησε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη και αναφέρθηκε στο Γιώργο Νταλάρα . Πιο συγκεκριμένα είπε

«γελοίους ανθρώπους μπορούμε να βρούμε σε κάθε επάγγελμα. Το ίδιο θα μπορούσα να πω και γω για το οποιοδήποτε επάγγελμα. Από την άλλη όμως για τα παιδιά, τα οποία ξεροσταλιάζουν περιμένοντας μια ατάκα, κάνοντας την δουλειά τους, νομίζω ότι είναι ότι πιο άκομψο θα μπορούσε να ακουστεί».

«Ντρέπομαι που φτάνω στο σημείο να σχολιάσω έναν τόσο μεγάλο καλλιτέχνη. Εγώ αν άκουγα να λένε για το παιδί μου τόσο προσβλητικά σχόλια, ενώ έκανε την δουλειά του, θα αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα. Πάρα πολύ άσχημα. Δεν θέλω ούτε καν να το σκεφτώ ότι θα μπορούσε να μιλήσει έτσι στο παιδί μου κάποιος, όποιος κι αν είναι αυτός».

«Μου βγάζει έναν άνθρωπο πάρα πολύ εκνευρισμένο, ο οποίος επιτίθεται σε άλλους ανθρώπους με πολύ άκομψο τρόπο Για να το πει (σ.σ. το σχόλιο για τις εκπομπές), προφανώς και παρακολουθεί τις πρωινές εκπομπές. Έχει άποψη και την σέβομαι, άσχετα άμα διαφωνώ, απλά κάποια πράγματα είναι καλό είτε να τα φιλτράρουμε πριν τα πούμε είτε να μην τα πούμε καθόλου» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ