Γιώργος Χρανιώτης : ” Δεν ξέρω αν η μαμά είναι απαραίτητα γένους θηλυκού και ο μπαμπάς γένους αρσενικού ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα δηλώσεις στις κάμερες έκανε ο Γιώργος Χρανιώτης και είπε τα εξής για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια «Αυτό που προσδοκώ είναι να είμαι ψύχραιμος. Δεν είμαι φυσικά σε καμία περίπτωση κατά του νομοσχεδίου. Μπορώ να φανταστώ ένα ζευγάρι του ίδιου φύλου να μεγαλώνει με μεγάλη προσοχή κι αγάπη το παιδί του».

«Μπορώ επίσης, να φανταστώ την εκδοχή ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι να μεγαλώνει με πολύ κακές συνθήκες το παιδί του. Μπορώ να φανταστώ όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Νομίζω ότι πρέπει κάπως να ξεπεράσουμε το φύλο σε αυτή την υπόθεση.

«Δεν ξέρω αν η μαμά είναι απαραίτητα γένους θηλυκού και ο μπαμπάς γένους αρσενικού. Το σίγουρο είναι ότι μπορούν να υπάρχουν μαμάδες και μπαμπάδες ανεξαρτήτου γένους, οι οποίοι να είναι πλημμυρισμένοι από αγάπη και φροντίδα για το παιδί, γιατί αυτό έχει μόνο ανάγκη», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας ο Γιώργος Χρανιώτης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ