Όπως είδαμε χθες στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και αναφέρθηκε στην επαγγελματική του διαδρομή . Πιο συγκεκριμένα είπε
«είμαι πλέον 24 χρόνια στον χώρο και, αν με ρωτήσεις, δεν καταλαβαίνω πως πέρασαν. Βέβαια με την δουλειά που κάνουμε, επειδή πάμε με μια ταχύτητα φωτός, δεν προλαβαίνει να συνειδητοποιήσεις και πολλά πράγματα. Απλά η μία δουλειά έφερνε την άλλη. Οπότε, όταν μπαίνεις σε όλο αυτό, είναι ένας κύκλος που δεν τελειώνει ποτέ. Αυτά τα χρόνια πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα και πάρα πολύ ευχάριστα».
«Άφησαν μια πολύ γλυκιά γεύση και ικανοποίηση. Είμαι από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους που δεν έχω ζήσει δύσκολες στιγμές. Δηλαδή η πιο αποτυχημένη δουλειά που έχω κάνει μέχρι σήμερα ήταν το σίριαλ «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» που κάναμε τότε στο MEGA , το οποίο κόπηκε το 2000. Που και πάλι με τα σημερινά δεδομένα ήταν επιτυχημένη δουλειά, έξι επεισόδια με υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης. Έχω πέσει σε ανθρώπους που είχαν το κοκαλάκι της νυχτερίδας, όπως είναι οι Ρέππας – Παπαθανασίου και ο Μανούσος Μανουσάκης ή ο Νίκος Περάκης. Για μένα το σημαντικότερο πράγμα στην πορεία μου μέχρι τώρα είναι ότι δεν έκανα ποτέ μία συνεργασία με κάποιον. Με επέλεγαν και δεύτερη και τρίτη φορά οπότε αυτό σημαίνει για μένα πολλά».
«Ένιωσες κάποια στιγμή με τους ρόλους, που σου προτείνονται τηλεοπτικά και στο σινεμά, ότι πάνε να σε τυποποιήσουν; Αισθάνθηκες ότι σου φοράνε ένα κοστούμι συγκεκριμένο;» ρώτησε ο παρουσιαστής της βραδινής εκπομπής με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να αποκρίνεται ως εξής. «Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα, πολλά σίριαλ και πολλές ταινίες, και θα μπορούσα να είμαι ένα καμένο χαρτί πλέον αλλά για κάποιο λόγο, που δεν μπορώ να τον καταλάβω, δεν έχει συμβεί αυτό. Από ένα σημείο και μετά, όχι, δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Παρόλο που έκανα αρκετές κωμωδίες, ήταν αρκετά διαφορετικοί οι ρόλοι που μου έδιναν έτσι κι αλλιώς».







