Τσιμτσιλή για Λασκαράκη : ” Δεν είναι πολύ ωραίο και κομψό να σε ρωτούν αν η εκπομπή σου κόβεται ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Happy Day σχολίασαν τις δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη η οποία και ρωτήθηκε αν κόβεται η εκπομπή . Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε τα εξής

«Η Βάσω έχω καταλάβει, παρατηρώντας την, ότι κάθε φορά που είναι σε αμηχανία ή κάτι θέλει να αποφύγει…Εδώ που τα λέμε δεν είναι πολύ ωραίο και κομψό να σε ρωτάει κάποιος αν η εκπομπή σου κόβεται και ειδικά ένας άνθρωπος που δεν έχει την εμπειρία της τηλεθέασης. Την ρώτησαν αν κόβεται η εκπομπή της. Παρατηρήστε τα πλάνα χωρίς ήχο, είναι πραγματικά σε αμηχανία. Δηλαδή βλέπεις από τις έντονες κινήσεις του κεφαλιού της και το ύφος της…Είναι γεγονός ότι και έμπειρος να είσαι, αυτές οι ερωτήσεις που ξέρεις ότι μπορεί να έχουν και μία δόση πραγματικότητας είναι άκομψες», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τη Βάσω δεν θα την κρίνει κανένας ως αποτυχημένη αν η εκπομπή της δεν πάει καλά γιατί η δουλειά της δεν είναι η παρουσίαση, η δουλειά της είναι ηθοποιός»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ