Γιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Δαλάκα και Acun : ” Ακούω διάφορα , αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο νομίζω ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής για τη φιλία της Κατερίνας Δαλάκα με τον Acun τον παραγωγό του Survivor

«Η Κατερίνα Δαλάκα, όταν νικούσε και δεν κοίταζε την κάμερα μπροστά αλλά προς τα επάνω, εγώ νόμιζα ότι αφιέρωνε τη νίκη της στον Acun που είναι και φίλοι. Είναι φίλοι κολλητοί, το έχουν αποδείξει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Η κοπέλα τα φέρνει και τα παίρνει. Θεωρεί ότι η πιο πολύτιμη συνεργάτης και φίλη του -γιατί ακούω διάφορα άλλα, εγώ νομίζω ότι έχουν μια πολύ κοντινή σχέση, δεν υπάρχει κάτι άλλο πιστεύω- είναι μια πολύ κοντινή σχέση και είναι σχέση συμφέροντος. Τα λεφτά μιλάνε εδώ. Η κοπέλα είναι αθλήτρια και ξαφνικά έχει μισό εκατομμύριο στην τράπεζα».
Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Είναι δουλειά της. Την επιλέγει ο Acun, την χρυσώνει κυριολεκτικά και η κοπέλα είναι η δουλειά της αυτή, παίκτρια Survivor Ελλάδος».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ