Ναταλία Τσαλίκη : ” Σαν νεκροταφείο είναι το παρελθόν , όλα τα λάθη είναι παράσημα ” !!!

Με αφορμή τη θεατρική τους συνύπαρξη η Ναταλία Τσαλίκη και ο Άρης Λεμπεσόπουλος μίλησαν στο Artweek και στη Λένα Αρώνη . Μάλιστα η Ναταλία Τσαλίκη είπε τα εξής

«δεν το σκέφτομαι καθόλου το παρελθόν, δεν έχω καθόλου καλή σχέση μαζί του. Καθόλου δεν με αφορά. Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί το παρελθόν. Είναι λίγο βάρος το παρελθόν γιατί μας δημιουργεί ενοχές, συγκρίνουμε και σκεφτόμαστε πως αυτό έγινε λόγω εκείνου. Αναγκάζεται δηλαδή το μυαλό μας και είναι σε συνεχή δουλειά, απασχολημένο με το τι έγινε».

«Σαν μια θολούρα, ένα σκουπίδι είναι το παρελθόν το οποίο μας είναι άχρηστο. Εγώ θεωρώ ότι είναι σαν νεκροταφείο το παρελθόν. Το παρελθόν το θεωρώ νεκροταφείο. Έγινε και τέλος. Ό,τι καλό είχε να μας προσφέρει, το κουβαλάμε. Έχει γράψει μέσα μας, στο μυαλό μας, στην προσωπικότητα μας, στα χαρίσματα και στις εμπειρίες μας».

«Έχει γράψει, θέλουμε, δεν θέλουμε. Δεν χρειάζεται να το ξαναφέρνουμε στην επικαιρότητα, στην επιφάνεια και στο τώρα. Πάει και έφυγε. Αυτό είναι ίσως κάτι που δεν μας έχει μάθει κανείς, αν και θα έπρεπε να το μαθαίνουμε από μικρά παιδιά. Ότι δηλαδή η ζωή ξεκινάει κάθε μέρα, θεωρητικά το ακούμε και ηχεί όμορφα, πρέπει όμως να το κάνουμε και στην πράξη. Έκανες λάθη; Όλα τα λάθη είναι παράσημα, εμπειρίες, σου έδωσαν δύναμη, σε πήγαν μπροστά και βρήκες τρόπο να τα ξεπεράσεις» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ναταλία Τσαλίκη στην πολιτισμική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ