Έφη Σαρρή : ” Σκόρδο , κρεμμύδι και κουνουπίδι δεν μπαίνουν στο σπίτι μου ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Happy Day Και στη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Έφη Σαρρή και είπε τα εξής

«Μπροστά στον σύντροφό μου είμαι μονίμως άβαφη και ξεμαλλιασμένη. Θέλω τα ρούχα που φοράω μέσα στο σπίτι να είναι ανάλαφρα κι έτσι τα σκίζω λίγο. Δεν κάνω πλαστικές επεμβάσεις, το μέτωπό μου έχει γίνει φυσαρμόνικα. Δεν θέλω τις ενέσεις και τα μπότοξ, μια φορά που έκανα, πέθανα από τους πόνους.

Μου αρέσει να κάθομαι στον καναπέ και να κοιτάω το ταβάνι για 8-10 ώρες. Δεν μαγειρεύω και ούτε πατάω στην κουζίνα. Απεχθάνομαι τις μυρωδιές μέσα στο σπίτι. Σκόρδο, κρεμμύδι και κουνουπίδι δεν μπαίνουν στο σπίτι μου», είπε η Έφη Σαρρή.

Η Έφη Σαρρή είπε επίσης: «Σε όσους με λένε άφωνη, έχω να πω πως ο καθένας έχει τη γνώμη του. Πολλοί από αυτούς που με κατακρίνουν, θα ήθελαν να είναι η Έφη Σαρρή στη θέση της Έφης Σαρρή»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ