Νάνσυ Ζαμπέτογλου : ” Είχα μία θεία που κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα με ζύγιζε ” !!!

Χθες στο Στούντιο 4 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έκανε μια προσωπική εξομολόγηση για τα Χριστούγεννα .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Θα σας πω ένα μυστικό για να μην τρώτε. Θα φοράτε μία σφιχτή ζώνη όπως αυτή που φοράω τώρα εγώ και θα σας υπενθυμίζει πως εάν φάτε το παραμικρό θα ανοίξει, πάει η ζώνη», είπε χαριτολογώντας η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων έχει λιγότερο άγχος, ό,τι ήταν να γίνει έγινε. Τσακωθήκατε όσοι ήταν να τσακωθείτε στα τραπέζια σε κάποια σπίτια. Εμείς παλιότερα μαζευόμασταν από τρεις διαφορετικές οικογένειες και πάντα κάτι θα γινόταν», τόνισε από την πλευρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Πες ο ένας αυτό, πες ο άλλος το άλλο… Έχω ζήσει καβγάδες αλλά μετά τα έβρισκαν», συμπληρώνει ο παρουσιαστής.

«Εμείς ποτέ δεν μαλώσαμε σε εορταστικό τραπέζι στην ευρύτερη οικογένεια. Εμένα οι δικοί μου, ας πούμε, δεν μου έλεγαν ποτέ αυτά τα «άντε και του χρόνου διπλή» και τα λοιπά αλλά υπήρχε πάντα κάποιος που φρόντιζε να καλύψει το κενό», παραδέχεται η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Δεν σου ‘χα πει για την άλλη μου τη θεία που με ζύγιζε κάθε χρόνο; «Α φέτος πήρες λιγάκι», «α φέτος έχασες», μου έλεγε», αποκάλυψε με χιούμορ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον άερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ