Μαρία Αντουλινάκη : ” Ξυπνούσα με εφιάλτες όταν διέκοψα την εγκυμοσύνη , έβλεπα ένα κοριτσάκι να μου λέει ” γιατί” ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Faystime και στη Σοφία Ραφτοπούλου μίλησε η Μαρία Αντουλινάκη για την εγκυμοσύνη που διέκοψε .Πιο συγκεκριμένα είπε «Τότε ήταν κάτι το οποίο με είχε πονέσει πάρα πολύ, για δύο χρόνια έβλεπα εφιάλτες και ξυπνούσα στον ύπνο μου βλέποντας ένα κοριτσάκι να μου λέει “γιατί”, δεν το μετανιώνω γιατί αυτό το παιδάκι δεν θα μεγάλωνε καλά μαζί μου έτσι όπως ήμουν τότε» είπε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη.

Newsroom
ΗΜαρία Αντουλινάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και στη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη που διέκοψε αλλά και τα επαγγελματικά της ζητήματα.

«Τότε ήταν κάτι το οποίο με είχε πονέσει πάρα πολύ, για δύο χρόνια έβλεπα εφιάλτες και ξυπνούσα στον ύπνο μου βλέποντας ένα κοριτσάκι να μου λέει “γιατί”, δεν το μετανιώνω γιατί αυτό το παιδάκι δεν θα μεγάλωνε καλά μαζί μου έτσι όπως ήμουν τότε» είπε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη.

«Δεν είχα καθόλου τηλεοπτικές προτάσεις και με στενοχωρεί πολύ. Εγώ βγάζω πιο πολλά από το θέατρο παρά από την τηλεόραση. Έχω ρίξει τα στάνταρ μου ηθικά και οικονομικά, αρκεί να δουλέψω έστω και με 500 ευρώ. Έχω μείνει και σε δουλειές που δεν πέρναγα καλά» πρόσθεσε η Μαρία Αντουλινάκη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ