Light : ” Πέταξα ένα εκατομμύριο ευρώ σε λουλούδια στον Ρέμο ”!!!

Όπως είδαμε χθες στο Χαμογέλα και πάλι μίλησε ο Light για τις σχέσεις του με τον Αντώνη Ρέμο και το αστρονομικό ποσό που ξόδεψε όταν είχε πάει να τον ακούσει .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Ο Αντώνης Ρέμος μου είπε να προσέχω τα λιπαρά και την χοληστερίνη μου, γιατί τρώω αυγό και λουκάνικο αργά το βράδυ. Δεν ήμασταν φίλοι με τον Αντώνη Ρέμο για να γίνουμε τώρα», είπε αρχικά ο Light.

«Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Ρέμος πέταξα 1 εκ. ευρώ στα λουλούδια. Ήξερα όλα τα τραγούδια του», συμπλήρωσε ο δημοφιλής τράπερ και αποχώρησε από το σημείο των δηλώσεων.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ