Μαίρη Συνατσάκη : ” Στα 20 -30 ένιωθα πίεση σε σχέση με το σεξ … ότι πρέπει να κάνω έτσι όπως κάνουν στις ταινίες ” !!!

Η εκπομπή «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 πρόβαλε ένα στιγμιότυπο από το podcast της Μαίρης Συνατσάκη η οποία μαζί με την Ντορέττα Δημητρίου και την καλή της φίλη, Αθηνά Τσαγκαράκη είχαν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τον έρωτα, τις σχέσεις και το σεξ.

Μέσα σε όλα η γνωστή youtuber και επιχειρηματίας αποκάλυψε πως στην ηλικία των 20 με 30 ένιωθε πιεσμένη στο θέμα του σεξ καθώς είχε ως προτεραιότητα να ικανοποιεί τους άλλους!

Όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη
«Θυμάμαι τον εαυτό μου στα 20-30 σε σχέση με το κομμάτι του σεξ να νιώθω την πίεση ότι πρέπει να κάνω έτσι όπως κάνουν στις ταινίες. Είχα πολύ και αυτό το να ικανοποιήσω τους άλλους ανθρώπους, να είμαι αυτή που θα θέλουν οι άλλοι άνθρωποι και να παίρνουν την αποδοχή τους. Νομίζω ότι και το σεξ στα 20 – 30 είναι ότι να ναι» αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Πηγή Fthis.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ