Νατάσα Θεοδωρίδου : ” Δεν ήθελα να πηγαίνω στο σχολείο τους γιατί οι κόρες μου ήταν κακές μαθήτριες ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο ραδιομαραθώνιο «My Radio 104, 6» με το Δημήτρη Ουγγαρέζο βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου και είπε τα εξής

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν ήθελε να πηγαίνει στο σχολείο γιατί οι κόρες της ήταν κακές μαθήτριες ενώ όπως είπε, μέχρι που αποφάσισε να πει στις δασκάλες τους πως την ενδιαφέρει περισσότερο αν είναι καλά παιδιά και μετά τα μαθήματα.

«Επέλεξα να είμαι πολύ κοντά στα παιδιά μου γιατί ήθελα να οσμίζομαι τι συμβαίνει. Σαν μαμά είμαι από όλα, όπου χρειάζεται. Τα παιδιά μου είναι έντιμοι άνθρωποι»

Όπως είπε, στο σχολείο το μόνο που ρωτούσε ήταν αν είναι καλά παιδιά οι κόρες της και όταν της απαντούσαν «πολύ καλά», ήταν ήσυχη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ