Κώστας Τσουρός : ” Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής πήγα να λιποθυμήσω ” !!!

Τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε η Κατερίνα Λιόλιου. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και είπε πως πριν την πρεμιέρα της είχα πολύ άγχος. Ο Κώστας Τσουρός τότε αποκάλυψε πως πριν τη δική του πρεμιέρα στο Mega βίωσε κάτι παρόμοιο και είπε πως παραλίγο να λιποθυμήσει στα παρασκήνια.

«Ήμουν χαλαρή που θα ξεκινήσουμε, αλλά πριν ανέβω στη σκηνή είχα άγχος σαν να τραγουδάω πρώτη φορά. Νομίζω πως θα το έχω πάντα, δεν νομίζω πως θα σταματήσει ποτέ», είπε η Κατερίνα Λιόλιου, με τον Κώστα Τσουρό να συμπληρώνει:

«Λογικό. Είναι η πρώτη φορά που είσαι πρώτο όνομα, είναι πάνω σου όλο το μαγαζί. Είναι λογικό να έχεις περισσότερο άγχος. Στο λέω και εγώ που συμπάσχω για φέτος… Καταλαβαίνω. Στην πρεμιέρα λίγο πριν πήγα να λιποθυμήσω. Τα παιδιά εδώ μπορεί να στο επιβεβαιώσουν».

Πηγή Fthis.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ