Όπως είδαμε χθες στο I LOVE Σου Κου η Μπέττυ Μαγγίρα τοποθετήθηκε για τη κόντρα Κουτσελίνη Συνατσάκη . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Το ότι το θυμήθηκε αυτό η Ζήνα μετά από εννέα χρόνια, δεν το βρίσκω μεμπτό, γιατί προφανώς την είχε πειράξει πολύ. Αυτό που βρίσκω μεμπτό είναι ότι είπε πως έβρισε το παιδί της, ενώ δεν έβρισε το παιδί. Συμφωνώ ότι δεν είναι σωστό να ασχολιόμαστε με τα παιδιά των άλλων.
Ήταν ένα κακό αστείο του Ουγγαρέζου. Η Μαίρη τότε ζήτησε συγγνώμη. Δεν καταλαβαίνω γιατί το βίωσε όλο αυτό η Μαίρη μετά από εννέα χρόνια, ότι έβρισε, ενώ δεν έβρισε», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.
Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε στη συνέχεια: «Το αστείο ήταν του Ουγγαρέζου και δεν εμένα δεν μου άρεσε, ήταν κακό. Αλλά στα τόσα χρόνια θα πεις και μια βλακεία, θα κάνεις κι ένα χιούμορ που δεν είναι καλό. Γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη τα έβαλε με τη Μαίρη και όχι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;».
Κλείνοντας, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε: «Αυτό είναι το θέμα, γιατί η Μαίρη το βίωσε ξαφνικά όλο αυτό χωρίς να φταίει σε τίποτα; Γιατί αυτή η επίθεση σε ένα κορίτσι που δεν είναι και στα φώτα της δημοσιότητας;».







