Mαρία Κορινθίου για Πρωινό : ” Δεν με αντιπροσώπευε , γι’αυτό και έφυγα ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Μαρία Κορινθίου και είπε τα εξής

«Το καθημερινό μυστικό ομορφιάς μου είναι ο διαλογισμός, ακόμα και αν το κάνω για πέντε λεπτά. Από τότε που ξεκίνησα διαλογισμό έχω ψυχική ηρεμία, γαλήνη, ξέρω ποια είμαι και τι θέλω», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.  

Σχετικά με την τηλεοπτική της απουσία, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε: «Είναι ωραία που απέχω από τα τηλεοπτικά. Δεν παρακολουθώ απολύτως τίποτα στην τηλεόραση, γιατί δεν μου προσφέρουν τίποτα. Δεν μου προσφέρει τίποτα να βλέπω πράγματα που δεν με αντιπροσωπεύουν». 

Κλείνοντας η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε για το τέλος της συνεργασίας της με το «Πρωινό» και είπε: «Δεν με αντιπροσώπευε, γι’ αυτό και έφυγα. Ό,τι δεν με εξυπηρετεί ψυχικά, δεν το βάζω στη ζωή μου»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ