Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Γιώργο Λιάγκα : ” Μου κάνει εντύπωση που επιμένει και ειρωνεύεται έτσι το πολιτικά ορθό ” !!!

Για το θέμα των κιλών και πώς σχολιάστηκε μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές ασχολήθηκαν το πρωί της Κυριακής μέσα από το «Χαμογέλα και Πάλι!». Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τους παχύσαρκους ανθρώπους. (Δες εδώ τι είχε πει ο παρουσιαστής)

«Εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Μαίρη Συνατσάκη, δηλαδή προσυπογράφω τα πάντα, το έθεσε τόσο ωραία και τόσο σωστά και to the point και σε σχέση με το πώς εκφράζουμε τη γνώμη μας και την άποψή μας για τους άλλους ανθρώπους και όσα αφορούν στην εικόνα τους αλλά και σε σχέση με τον πολιτικά ορθό. Όπως και με τον Βαγγέλη Περρή και τη Φωτεινή.Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά ώρες-ώρες ο Γιώργος πως δηλαδή, προσπαθώ να καταλάβω αν όλη αυτή τη λογική την έχει μέσα στο μυαλό του, έτσι δηλαδή λειτουργεί το μυαλό του, η σκέψη του ή δεν ξέρω προσπαθεί να στηρίξει τέτοια επιχειρήματα. Μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση που επιμένει με αυτό τον τρόπο και ειρωνεύεται έτσι το πολιτικά ορθό, λέγοντας «Τότε βέβαια δεν είχε πολιτικά ορθό». Αυτό είναι το πρόβλημα όμως. Κάποτε έδερναν και τα παιδιά στο σχολείο. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό είναι η εξέλιξη, ενσυναίσθηση. Δεν μπορεί αυτό το πράγμα να ονομάζεται αγάπη» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.«Δηλαδή θεωρούμε πραγματικά, πιστεύει κανένας ότι ο άνθρωπος που έχει παραπάνω κιλά, σε παθολογικό βαθμό, που είναι παχύσαρκος, δεν το γνωρίζει; Περιμένει κάποιον άνθρωπο, με αγάπη να έρθει και να του το πει; Και να πει «καλά που μου το πες, δεν το έχω προσέξει. Κάτσε τώρα να προσέξω τη διατροφή μου, για να μην έχω προβλήματα υγείας». Υπάρχει τέτοια πιθανότητα; Όχι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο, ο οποίος βρίσκεται σε αυτό το σημείο είναι να του δώσεις την αγάπη και την απόλυτη αποδοχή για να μπορέσει να βρει τη δύναμη, να σταθεί στα πόδια του και να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του. Αν θεωρείς ότι δεν το κάνει ήδη» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή tlife.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ