Με αφορμή την ολοκλήρωση του Fame Story πριν τα Χριστούγεννα ο Γιώργος Λιάγκας έστειλε μέσα από το Πρωινό ένα μήνυμα στο Νίκο Κοκλώνη . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Αυτός ο εφιάλτης θα λάβει τέλος για όλους, γιατί είναι ένας εφιάλτης να δαπανάς ένα σκασμό λεφτά και το αποτέλεσμα να είναι πενιχρό», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:
«Ούτε ο Νίκος Κοκλώνης έχει ανάγκη από γλείφτες. Ο Νίκος Κοκλώνης αντιλαμβάνεται ότι έχει κάνει μια αποτυχία, δεν είναι κακό πράγμα η αποτυχία. Κακό πράγμα είναι να υπάρχουν γλείφτες που την αποτυχία σου προσπαθούν να την βαφτίσουν επιτυχία. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να διώξεις τους γλείφτες. Να δεις ποιοι σε γλείφουν και μακριά. Ποιοι σου λένε την αλήθεια; Κοντά».
«Υπάρχει κάποιος από όλους αυτούς που έχει μαζέψει δίπλα του που του λέει κάναμε επιτυχία στο Star;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.







