Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη : ” Toν αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον ” !!!

Όπως είδαμε χθες καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα και μίλησε πρώτη φορά για το γάμο της με το Πέτρο Κόκκαλη .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ βαθιά. Εξακολουθεί να με γοητεύει από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα σταθερά και τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον», εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει σε λίγες μέρες με τη Δήμητρα Ματσούκα, που ήταν καλεσμένη σήμερα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, να μην αποκαλύπτει αν θα είναι θρησκευτικός ή όχι.

«Παντρευόμαστε καθαρά για συναισθηματικούς λόγους. Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Είχαμε πει ότι αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε καλά, θα γίνει. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση», εξομολογήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα.

Στην ερώτηση για το πότε θα γίνει ο γάμος και αν θα είναι θρησκευτικός, η Δήμητρα Ματσούκα απάντησε: «Θα αποφύγω την απάντηση».Αποκάλυψε, πως: «Δεν θα έχουμε πολλούς καλεσμένους, θα είμαστε λίγοι και καλοί»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ