Ναταλί Κάκκαβα : ” Δεν αγχώνομαι να βρω δουλειά , είμαι ευγνώμων που έχω το δικαίωμα της επιλογής ” !!!

Οι Ναταλί Κάκκαβα, Φελίσια Τσαλαπάτη και Μαριάντα Πιερίδη μίλησαν στους δημοσιογράφους για την εκπομπή που πρόκειται να κάνουν στο Open, αμέσως μετά την πρώτη σύσκεψη.

«Έγινε ένα πολύ ωραίο ραντεβού και μας άρεσε σε όλες. Θα είναι μία διαφορετική εκπομπή από αυτές που έχουμε δει. Θα είναι γυναικεία υπόθεση. Το συγκεκριμένο concept της εκπομπής θα είναι διαφορετικό οπότε δεν θα είναι ο Φοίβος Παπαδάκης. Δεν μπορώ να πω κάτι για τον Τριαντάφυλλο. Δεν σκεφτόμαστε τον ανταγωνισμό πάμε να χτίσουμε την εκπομπή μας. δεν έχει σχέση με το Booth. Αν μου κάνουν πρόταση για το J2US θα πάω τρέχοντας, μου άρεσε. Το Your face sounds familiar δεν είναι κάτι που θα μπορούσα τώρα να κάνω και συμμετέχω», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

Η Ναταλί Κάκκαβα είπε από την πλευρά της: «Κάναμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση με όλους τους ιθύνοντες. Δεν έχουν παρθεί αποφάσεις ή κάτι ανακοινώσιμο. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με όλους. Δεν έχουμε ημερομηνία για πρεμιέρα. Όλοι θα είμαστε μία παρέα. Δεν υπάρχει ακόμα πλατό, πιστεύω θα είναι πολύ ωραίο. Αισθάνομαι πάντα καλά με όλους αρκεί να αισθάνονται καλά με εμένα. Δεν αγχώνομαι να βρω δουλειά, είμαι ευγνώμων έχω και δικαίωμα της επιλογής να κάνω και κάτι τηλεοπτικό. Δεν είναι αυτοσκοπός η τηλεόραση για μένα».

Η Φελίσια Τσαλαπάτη ανέφερε: «Μιλήσαμε πήγε καλά το ραντεβού, είπαμε ημερομηνίες, ιδέες, πολλά πράγματα. Δεν μπορώ να ανακοινώσω πότε ξεκινάμε. Αναφορικά με τα πρόσωπα, θα είναι πιο “μαζεμένα” τα πράγματα από ό,τι έχει ακουστεί. Δεν μπορώ να πω κάτι για τον Φοίβο Παπαδάκη, ούτε για τον Τριαντάφυλλο. Δεν θα έχει κάποιο όνομα που δεν έχει ακουστεί έως τώρα».

Πηγή zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ