Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Σχίζα : ” Tελείως άστοχη δήλωση , δεν ξέρω αν το έκανε από ζήλια ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Happy Day η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε για την ατάκα του Στάθη Σχίζα ότι η σχέση τους είχε περισσότερο πάθος από ότι με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Είναι τελείως άστοχο γιατί δεν μπορώ να εξισώσω έναν γάμο με μια σχέση, όποια σχέση και να ήταν αυτή, όσο και να κράτησε, δεν μπορώ να την εξισώσω και να την συγκρίνω με έναν γάμο. Αισθάνθηκα αμήχανα γιατί αναφέρθηκε το όνομά μου χωρίς να το θέλω», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε στη συνέχεια: «Δεν μου αρέσει να βλέπω δύο ανθρώπους να έρχονται σε αντιπαράθεση, ειδικά δύο πρώην μου, διαφωνώ εννοείται. Με τον Αριστομένη μίλησα γιατί έχουμε πολύ συχνή επικοινωνία και είμαστε πλέον πολύ δεμένοι σαν άνθρωποι».

Κλείνοντας, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε: «Δεν ξέρω αν ήταν ζήλια αλλά την βρίσκω άστοχη τη δήλωση».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ