Γιώργος Λιάγκας: «Υπάρχει πλάνη, είναι λάθος να αναφερόμαστε στα δυναμικά νούμερα για την αποτυχία ή επιτυχία μίας εκπομπής»

Με αφορμή τα ψηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου με καλεσμένο το Στέφανο Κασσελάκη ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε πως δεν μπορούν τα δυναμικά νούμερα να καθορίζουν την επιτυχία μίας εκπομπής . Πιο συγκεκριμένα είπε «Είναι μία συνέντευξη που έκανε πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και σημείωσε 22%. Προσέξτε τώρα, υπάρχει μία πολύ μεγάλη πλάνη και δώστε μου την ευκαιρία να την πω. Είναι μεγάλο λάθος όταν θέλουμε να μιλήσουμε για την αποτυχία ή την επιτυχία μίας εκπομπής να αναφερόμαστε στα νεανικά νούμερα, στα δυναμικά νούμερα. Μου δίνεται η ευκαιρία βάσει αυτής της συνέντευξης. Τον Κασσελάκη, που είναι πρόεδρος κόμματος, ξυπνά σήμερα και θέλει να δει τι απήχηση είχε η εκπομπή του. Ποιοι τον ψηφίζουν δηλαδή. Δυναμικά ποιοι τον είδαν και δυναμικά μπορεί να γίνουν ψηφοφόροι του. Τον ενδιαφέρει πραγματικά το δυναμικό σύνολο;» σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας. «Τον ενδιαφέρει πόσα μάτια τον είδανε. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια στις μετρήσεις. Πόσα μάτια σε βλέπουν καθημερινά. Όλα τα άλλα θεμιτά, είναι καλό για το κανάλι να έχει μία εκπομπή τεράστιας διείσδυσης στα περιβόητα δυναμικά κοινά, αφού τους διαφημιστές τους ενδιαφέρουν πολύ τα κοινά αυτά, όμως αυτόν που κάνει και αυτόν που συμμετέχει και το λέω χρόνια, τον ενδιαφέρει με απλά μαθηματικά πόσοι σε είδαν χθες το βράδυ. Χθες το βράδυ τον κ. Κασσελάκη τον είδαν πάρα πολλοί γιατί έκανε 22% και 16% στο δυναμικό. Δεν έχει σημασία. Το σύνολο τους ενδιαφέρει γιατί σημείωσε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τηλεθέασης και νομίζω από τα μεγαλύτερα που έχει κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του. Τον είδαν κοντά στα 2 εκατομμύρια» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ