Μια διαφορετική έναρξη έκανε χθες η Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή τη σφοδρή κόντρα Σκορδάς Καινούργιου .Πιο συγκεκριμένα είπε
«Δεν έχεις δει τι γίνεται; Σφάζονται στα παράθυρα τα τηλεοπτικά, γίνεται μαχαίρωμα. Θέλω κι εγώ να διαξιφιστώ, θα διαξιφιστώ», είπε χαριτολογώντας η Μπέττυ Μαγγίρα, ζητώντας από τους συνεργάτες της να της προτείνουν άλλες παρουσιάστριες με τις οποίες να έρθει σε σύγκρουση.
«Εγώ, ας πούμε, πριν φτάσω στην κόντρα, γιατί δεν έχω γαλάζιο φόντο; Κοίτα τι ωραία που γράφει η ξανθιά στο γαλάζιο. Έφτασα το ξανθό μέχρι τα αυτιά, πρέπει να το φτάσω ρίζα;», σχολίασε στη συνέχεια βλέποντας τις φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου και της Φαίης Σκορδά.
«Έχουμε καστανές; Φέρτε μου να διαξιφιστώ με καστανές. Η Σίσσυ δεν είναι καστανή, είναι κοκκινομάλλα και είναι και απέναντι, δεν είναι σωστό. Έχουμε άλλη;», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα όταν στο διπλανό παράθυρο έπεσε φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου.
«Τη Ναταλία Γερμανού δεν τη λες και καστανή πια. Η Ναταλία με έστεψε κεντρική παρουσιάστρια στο MEGA Star, δεν θα της το έκανα ποτέ. Η Σταματίνα είναι τόσο καλή, όπου πάω έρχεται και μου μιλάει. Η Δανάη μου είναι συμπαθής, τι κόντρα να βρω να κάνω μαζί της; Τη Χατζίδου; Δεν ξέρω τι να πω», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα για τις υπόλοιπες παρουσιάστριες που εμφανίστηκαν με τη σειρά στο διπλανό παράθυρο της εκπομπής.
«Όλες τις βρίσκεις συμπαθητικές, δεν γίνεται έτσι τηλεόραση», τόνισε χαριτολογώντας ο Δημήτρης Μακαλιάς.







