Αλέξης Κούγιας : ” Στην κα Καινούργιου δεν μιλάω ” – Κατερίνα Καινούργιου : ” Δεν με νοιάζει και καθόλου ” !!!

Όπως είδαμε χθες ο Αλέξης Κούγιας έξω από τα δικαστήρια για τη δίκη της Πισπιρίγκου μόλις άκουσε το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου είπε «Στην κα Καινούργιου δεν μιλάω»

Η Κατερίνα Καινούργιου που άκουγε από το πλατό, αναρωτήθηκε αρχικά: «Τι είπε; Στην κα Καινούργιου δεν μιλάω; Παιδιά συγγνώμη, είμαστε στον αέρα; Live είναι; Για ποιο λόγο είπε δεν μου μιλάει; Έχει κάτι προσωπικό μαζί μου»;

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν με νοιάζει και καθόλου να μη μου μιλάει, να στο πω και πολύ απλά. Δεν με νοιάζει και καθόλου να μου μιλάει».

«Εμένα με νοιάζει η δημοσιογραφική κάλυψη και είδαμε ότι επιτέθηκε σε έναν πολύ καλό συνάδελφο και προσωπικό μου φίλο», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ