Βίκυ Καγιά για Πρωινό Καφέ : ” Τα έχω ακούσει πάρα πολλά χρόνια και για πάρα πολλούς λόγους ” !!!

Όπως είδαμε χθες η κάμερα του Πρωινού Σου Σου συνάντησε τη Βίκυ Καγιά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και η ίδια ρωτήθηκε για τη ταινία ” Πολύδροσο ” που συμμετείχε αλλά και για το Πρωινό Καφέ . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Κλαίγαμε όλοι μαζί με την ταινία, ήταν πολύ συγκινητικό. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για όλη την ομάδα, εκπληκτικό το αποτέλεσμα. Είναι μία πολύ πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, είμαι πολύ συγκινημένη», δηλώνει η Βίκυ Καγιά.

«Πέρασα καταπληκτικά κάνοντάς το, νιώθω πολύ τυχερή που με αξίωσε ο Θεός να κάνω κάτι τέτοιο, αν και δεν μου ήταν εύκολο να παίξω», εξομολογείται για την κινηματογραφική της συμμετοχή στην ταινία του The Boy.

«Γυρίζω πίσω στα λημέρια μου με το MadWalk. Η μόδα είναι 30 χρόνια η ζωή μου. Η υποκριτική είναι κάτι που το κάνω κάποιες έξτρα στιγμές. Η μόδα είναι κάτι από το οποίο ξεκίνησα και ακόμα υπάρχω μέσα σε αυτό», αναφέρει στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά.

Σε ερώτηση για την εποχή του Πρωινού Καφέ και τα κακεντρεχή σχόλια που είχε ακούσει τότε, η Βίκυ Καγιά απαντά με χαμόγελο: «Τα έχω ακούσει πάρα πολλά χρόνια και για πάρα πολλούς λόγους αλλά πλέον δεν τα φοβάμαι», ενώ τονίζει πως απολαμβάνει τη φετινή τηλεοπτική της αποχή.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ