Άκης Δείξιμος για Κώστα Δόξα: «Ακόμα και η μητέρα μας δέχτηκε επιθέσεις στα δικά της social media»

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό Σου Σου μίλησε ο Άκης Δείξιμος για τη δικαστική διαμάχη του αδερφού του Κώστα Δόξα με τη πρώην σύζυγο του Μαρία Δεληθανάση . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Όπως πολλά ζευγάρια που χωρίζουν και υπάρχουν διαφορές, οι διαφορές αυτές λύνονται δυστυχώς στις αίθουσες των δικαστηρίων. Είναι ψυχοφθόρο. Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά για τον αδερφό μου και φυσικά για την ανιψιά μου. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η ιστορία δημιούργησε πλήγμα στον αδερφό μου», είπε αρχικά ο Άκης Δείξιμος.

Ο Άκης Δείξιμος είπε στη συνέχεια: «Κάποια στιγμή βγήκαν κάποια δημοσιεύματα, έντονα, από την πλευρά της πρώην συζύγου του αδερφού μου, λόγω των οποίων ο αδερφός μου σταμάτησε αμέσως, σαν να “δικάστηκε” από το show του ΑΝΤ1 που συμμετείχε τότε, και εν συνεχεία, αυτό το πράγμα κόστισε και στη δουλειά του, με μεγάλη δυσκολία μπορούσε να εργάζεται. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες χωρίς να έχει πάρει καν τη δικαστική οδό το θέμα».

Ο Άκης Δείξιμος ανέφερε επίσης: «Εννοείται ότι δεχτήκαμε αρνητικά σχόλια. Τα περισσότερα μηνύματα ήταν ανώνυμα, αλλά και επώνυμα σχόλια. Όταν έγινε το θέμα, ήταν πολύ ψυχοφθόρο για όλη την οικογένεια. Ακόμα και η μητέρα μας δέχτηκε επιθέσεις στα δικά της social media, για το παιδί της, για το παιδί που έκανε, για το παιδί που μεγάλωσε. Δε πάει ο νους σας πόσο εύκολα βρίσκει έδαφος κάποιος και μεγάλη χαρά να πουν τα χειρότερα σε κόσμο που δε ξέρουν και δε γνωρίζουν».

Κλείνοντας, ο Άκης Δείξιμος είπε: «Αυτή η ιστορία θα τελειώσει όταν υπάρξει διάθεση να τελειώσει. Δε ξέρω από τη πλευρά της κυρίας Miss Diva Blondie υπάρχει διάθεση να τελειώσει και στεναχωριέμαι γι’ αυτό. Ίσως, σαν μάνα θα έπρεπε να σκεφτεί λίγο παραπάνω την κόρη της και όχι να ανανεώνει ένα κλίμα για προσωπική της προβολή και προσωπικό της όφελος».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ