Όπως είδαμε χθες στην εκπομπή ” Ελένη ” βρέθηκε καλεσμένη η Ρούλα Ρέβη η οποία και αναφέρθηκε στα πράγματα που έκοψε στο παρελθόν για τον Αποστόλη Τότσικα .Πιο συγκεκριμένα είπε «Από μικρή ήμουν μετριόφρων. Άκουγα “μπράβο” από την οικογένειά μου, αλλά τέτοιους είδους δουλειές οι γονείς μου δεν είχαν σχέση και δεν καταλάβαιναν τι ακριβώς έκανα. Η μαμά μου άρχισε να καταλαβαίνει τι δουλειά κάνω, όταν της το έλεγαν οι άλλοι», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, μίλησε για τη μητρότητα. «Είναι μέρες που πιστεύω ότι τα έχω κάνει τελείως χάλια όλα και γίνομαι κουρέλι. Διαβάζω όμως, πάρα πολύ και παρακολουθώ πολλά βίντεο ειδικών. Το πιο πρόσφατο που διάβασα είναι ότι δεν κάνει να λέμε σε μία μαμά να μην νιώθει τύψεις, γιατί οι τύψεις που νιώθει μία μητέρα είναι η κινητήριος δύναμή της να παραμένει και καλή μητέρα, και μητέρα με ενσυναίσθηση και να μην γίνεται ψυχρή ως προς τα παιδιά της, και να παραμένει στον ρόλο που πρέπει», δήλωσε.
Πρόσθεσε επίσης: «Αυτό που προσπαθούμε οι σύγχρονοι γονείς είναι να προσφέρουμε όσο λιγότερα τραύματα γίνεται στα παιδιά μας».
Τέλος, μίλησε για τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα. «Όταν κάνεις παρέα με τον Αποστόλη, γίνεσαι καλός άνθρωπος. Έχω αλλάξει μετά τον Αποστόλη. Κάποια πράγματα που έκανα, τα έκοψα εξαιτίας του Αποστόλη, όπως είναι ο θυμός και οι ψυχικές μεταπτώσεις μου. Ο Αποστόλης είναι πολύ λογικό άτομο και πολύ καθησυχαστικός», είπε κλείνοντας.







