Σταματίνα Τσιμτσιλή : Αποκαλύπτει γιατί δεν είχε πάει ποτέ καλεσμένη στο ” Στην υγειά μας ” – ” Με καλούσαν κάθε χρόνο αλλά …” !!!

Οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Sexy Laundry», στην οποία πρωταγωνιστούν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου.

Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για τον Χρήστο Φερεντίνο και την μουσική εκπομπή που αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα και εξέφρασε την έκπληξή του όταν τον ρώτησαν αν θα πήγαινε καλεσμένος στην εν λόγω εκπομπή: «Αλήθεια το λες; Έλα ρε, αλήθεια; Με τον Φερεντίνο είμαστε φίλοι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου έπαιξαν σήμερα (3/11) στην εκπομπή «Happy Day» και, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον λόγο που δεν είχε πάει ποτέ καλεσμένη στην μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας».

Ο λόγος που η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν είχε εμφανιστεί ποτέ στην μουσική εκπομπή
«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκανε το “λάθος” να επενδύσει και σε μια εταιρεία παραγωγής που έπεσε έξω. Οπότε μπορεί να έβγαλε πολύ καλά χρήματα από την τηλεόραση και τις δουλειές του αλλά μη νομίζετε ότι είναι και ένας άνθρωπος που έχει λύσει το πρόβλημα του εφ’ όρου ζωής. Ξέρετε σε αυτή την εκπομπή δεν είχα πάει ποτέ. Με καλούσαν κάθε χρόνο και ειδικά τότε που συμπέσαμε και στον Alpha, αλλά ήταν πολύωρα τα γυρίσματα. Έπρεπε να κάνεις έναν δυνατό χορό για να κλέψεις την παράσταση». αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ