Κώστας Αποστολάκης: «Καλούμαι να κάνω πίσω σε πράγματα που είναι σκοτεινά μέσα μου» !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα ο Κώστας Αποστολάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Secret και στο Γιάννη Ξυνόπουλο και αναφέρθηκε στο κομμάτι της πίστης και πως αυτό άλλαξε τη ζωή του .Πιο συγκεκριμένα είπε

Έχει τύχει αρκετές φορές να τα πίνουμε στο ίδιο μπαρ, σε διαφορετικές παρέες, αι μου δόθηκε η εντύπωση, χωρίς να σε ξέρω, ότι είσαι ευχάριστος άνθρωπος.

Ο καθένας έχει ένα χάρισμα από τον Θεό και αυτό καλείται να το διαχειριστεί. Εγώ πάντα ήμουν κοινωνικός στη ζωή μου και μου άρεσε πάρα πολύ η συναναστροφή με συνανθρώπους μου. Τώρα, ένα παραπάνω που έχω γνωρίσει τον Νόμο του Θεού και τον Νόμο του Ευαγγελίου και καλούμαι να κάνω πίσω σε πράγματα τα οποία είναι σκοτεινά μέσα μου. Στα οποία βλέπω τον εαυτό μου να θέλει μόνο να εξυπηρετηθεί, έχοντας «προϊόντα» τους άλλους ανθρώπους και τις καταστάσεις.

Τώρα περνάω πάρα πολύ ωραία, χωρίς να περιμένω τίποτα στην ουσία. Δηλαδή, χαίρομαι στο να μη συμβαίνει τίποτα. Όταν συμβαίνει, όμως, χαίρομαι ακόμα περισσότερο γιατί αυτό μου δίνεται σαν δώρο. Δεν νιώθω ότι έχω καταφέρει κάτι εγώ.

Χαίρομαι που μου μιλάς για τον Θεό και την Ορθοδοξία.

Εδώ έχουμε κάνει ένα λάθος, γιατί η Ορθοδοξία δεν είναι μια απλή πίστη ή ένα δόγμα που ακολουθούμε. Είναι τρόπος ζωής. Αυτόν θα τον βρούμε μέσα από τη Γραφή, μέσα από το Ευαγγέλιο – όλα αυτά μπορεί να ακούγονται ντεμοντέ, γιατί ίσως να μην είναι στη μόδα. Όμως, με αυτά η ζωή αλλάζει με θαυματουργό τρόπο, νομίζοντας όμως ότι ζεις κανονικά. Γι’ αυτό ο κάθε άνθρωπος πρέπει μόνος του να το ζητήσει να του αποκαλυφθεί ο Θεός. Τον Θεό δεν μπορείς να Τον ανακαλύψεις. Ο ίδιος αποκαλύπτεται. Εντός μας είναι η Βασιλεία του Θεού.

Τι ήταν εκείνο που συνέβη στη ζωή σου και ανακάλυψες όλα αυτά που περιγράφεις;

Στην ουσία, είναι αυτό που αναφέρουν μέσα τα Ευαγγέλια. Κουράστηκε η ψυχή μου, φίλε. Δηλαδή, μόλις και μετά βίας… Κουράστηκε η ψυχή μου, γονάτισα και ζήτησα βοήθεια.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ