Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μετά τον πλειστηριασμό της βίλας του : ” Δυστυχώς ήταν μεγάλο το βάρος , δεν άντεξα ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ο οποίος και αναφέρθηκε στο πλειστηριασμό στο σπίτι του .Πιο συγκεκριμένα είπε

«εκεί που είχα ένα ολόκληρο δυναμικό από συνεργάτες, 300 – 400 άτομα ανθρώπους στις επιχειρήσεις μου ήρθαν και γονάτισαν με το μνημόνιο οι επιχειρήσεις αυτές. Αναγκάστηκα να πάρω κάποια χρήματα από την τράπεζα και δυστυχώς ήταν πολύ το βάρος και δεν άντεξα».

«Έκανα δυο φορές συμβιβασμό και στο ΕΦΚΑ και στο δημόσιο. Δεν άντεξα όμως. Πλήρωσα, έκανα ρύθμιση και την έχασα την ρύθμιση».

«Μαζί με εμάς ήταν κατασκευαστές και εργοστάσια που έφερναν διάφορα είδη από έξω. Έχω φίλο, ο οποίος είναι μεγάλος κατασκευαστής και δουλεύει τώρα σαν νυχτοφύλακας» συμπλήρωσε επίσης ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το βράδυ της Παρασκευής.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ