Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Καραμίχο : ” Έλα να δουλέψεις στον ιδιωτικό τομέα να δεις τι σημαίνουν τα νούμερα ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό Σου Σου και με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Καραμίχος για τα νούμερα τηλεθέασης ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε

«Τον βρίσκω πολύ σωστό, δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα. Εγώ υπέγραψα κάνοντας 1,5%. Δεν είναι μόνο η ηγεσία. Την παρούσα στιγμή δεν έχει καν διευθύνοντα σύμβουλο η ΕΡΤ τον τελευταίο χρόνο. Είναι ο πρόεδρος της ΕΡΤ. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος επιτρέπει να κάνουν 2,5% ο ένας και 1,5% ο άλλος, θα βγούνε σε δηλώσεις και θα πούνε προσβλητικά προς τον τηλεθεατή ότι δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα.

Είπε δεν με απασχολούν και δεν βλέπω τα νούμερα. Έλα να δουλέψεις στον ιδιωτικό τομέα να δεις αν σημαίνουν κάτι τα νούμερα. Επιπλέον, τους πολίτες που σε πληρώνουν υποχρεωτικά χωρίς να σε έχουν επιλέξει τους λες -από ό,τι είδα και σε άλλο σημείο των δηλώσεων- κρυφορατσιστές. Συγχαρητήρια στην ΕΡΤ».

«Τότε όλες οι εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης να βρούμε έναν τρόπο να καταμετράται και πόσο μας παρακολουθεί ο κόσμος και μέσω web tv. Μιλά με τη σιγουριά της κρατικής τηλεόρασης γιατί ο πρόεδρος της ΕΡΤ εδώ και πέντε χρόνια… Σιγά και το Ertflix που δεν έχεις τίποτα να δεις. Φωνάζω προς σεβασμό στους παρουσιαστές στην ιδιωτική τηλεόραση γιατί έχω δει πολλούς να ταλαιπωρούνται… Ο άνθρωπος είναι αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του προέδρου της ΕΡΤ. Βγαίνει η Σαμαρά κάνει 2% και είναι θεά. Μας τη δείχνει αυτήν την κατανόηση κανένας; Γιατί να τη δείξω στον Καραμίχο;» κατέληξε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ