Kαίτη Γκρέυ : H αποκάλυψη του εγγονού της – ” Έχει τις αναλαμπές της και μας αναγνωρίζει , ρωτάει για την Αγγελική Ηλιάδη ”!!!

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό μίλησε ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ, Κωνσταντίνος Ηλιάδης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη για τη σπουδαία τραγουδίστρια, αλλά και για την αδελφή του Αγγελική Ηλιάδη.

«Τον τελευταίο χρόνο έχει μερική άνοια. Αν ήταν καλύτερα η γιαγιά μου δεν θα επέτρεπε να της το κάνει όλο αυτό ο άλλος της ο γιος, δεν υπήρχε περίπτωση», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης.

«Έχει τις αναλαμπές της, θα μας αναγνωρίσει, θα μας μιλήσει για το παρελθόν, για διάφορα θέματα. Για την Αγγελική Ηλιάδη μου λέει τα καλύτερα. Όταν επικοινωνεί, ρωτάει για να μάθει τι κάνει και λέει για εκείνη τα καλύτερα. Αυτοί που φρόντιζαν τη γιαγιά μου τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν ο πατέρας μου, η μαμά μου, εγώ και η αδελφή μου. Είχαμε αναλάβει όλα τα έξοδα με τα χρήματα της σύνταξής της συν όσα συνεισφέραμε εμείς», είπε ακόμη ο ίδιος.

«Δεν ισχύει ότι η αδελφή μου, Αγγελική Ηλιάδη, πήγε στο ριάλιτι για να μαζέψει χρήματα για το δικαστήριο. Είναι άσχετο το ένα με το άλλο. Αυτή η ιστορία πολύ πιο πριν πάει η αδελφή μου εκεί», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης.

Πηγή Fthis.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ