Good Job Nicky : ” Μικρός έκλεβα κρουασάν από περίπτερα και…” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα σε συνέντευξη του ο Good Job Nicky Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στη Πάρο και τους διάσημους γονείς του Γιάννη Πάριο και Σοφία Αλιμπέρτη .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Είμαι ερωτευμένος με την Πάρο! Θυμάμαι στα παιδικά μου χρόνια πήγαινα σαν χαζός και έκλεβα κρουασάν από περίπτερα και μετά με ντροπή ο Μιχαήλ πήγαινε τα πλήρωνε και έλεγε συγγνώμη», είπε αρχικά στην κάμερα της Super Κατερίνα ο δευτερότοκος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Στην ερώτηση γιατί δεν κράτησε το επώνυμό του, ο Good Job Nicky απάντησε γελώντας: «Γιατί είμαστε πολλοί οι Βαρθακούρηδες. Όλοι νομίζετε πως είμαι κάποιος αγγλόφωνος και δεν είμαι ο Νικόλας Βαρθακούρης και αυτό είναι το καλύτερο μετάλλιο που έχω πάρει».

Αποκάλυψε ότι ο πατέρας του, Γιάννης Πάριος, δεν ήξερε ότι τραγουδάει και έμαθε μαζί με τους… πάντες ότι είχε υπογράψει και δισκογραφική και κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι.

«Ο πατέρας μου έμαθε ότι τραγουδάω από ένα ντέμο. Όταν ήμουν 16 ετών πήγα σε ένα στούντιο και έκλεψε ένα ντέμο και το άκουσε μόνος του. Πήρα ωραίο respect από τον πατέρα μου, συγκινηθήκαμε. Έχει έρθει σε live μου και έκλαψε», είπε ο Good Job Nicky.

Ο νεαρός τραγουδιστής διαχώρισε, επίσης, τον Γιάννη Πάριο από τον… Γιάννη Βαρθακούρη, λέγοντας πως ο πρώτος έπρεπε να λείπει συχνά για να συντηρείται η οικογένεια, όπως τα Χριστούγεννα. «Αλλά τα Χριστούγεννα ο μπαμπάς φρόντιζε να είμαστε εμείς στο καμαρίνι. Ο μπαμπάς ήταν πάντα εκεί, δεν έλειψε»,Για την τηλεοπτική επιστροφή της μητέρας του την περσινή σεζόν: «Η μαμά είχε κάθε χρόνο μια πρόταση, αλλά επέστρεψε με κάτι που την αντιπροσωπεύει». Αποκάλυψε επίσης με χιούμορ ότι «η μαμά μας ανακοινώνει, δεν γίνεται debate για το τι θα γίνει».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ