Αλέξης Κούγιας : ” Aν πω σε ποιους γάμους ομοφυλοφίλων έχω πάει , θα πέσει τώρα το στούντιο ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό καλεσμένος βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος και αναφέρθηκε στο γάμο ομοφυλοφίλων μετά το γάμο του Στέφανου Κασσελάκη στην Νέα Υόρκη .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Δεν είμαι μέρος κανενός κόμματος, έχω ψηφίσει όλα τα κόμματα εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δεν έχει καθαρές γραμμές. Εμείς οι άνθρωποι της Αριστεράς έχουμε μία διαφορετική κουλτούρα για την εξέλιξη της προσωπικότητάς μας», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Στον Στέφανο Κασσελάκη με ενοχλεί που στο βιογραφικό του έγραψε: είμαι ομοφυλόφιλος. Μα είναι φυσιολογικό κατ’ αυτούς, γιατί λοιπόν να το γράψει; Πιο πολύ με πείραξε το: είμαι αυτοδημιούργητος», επισημαίνει στη συνέχεια ο γνωστός νομικός στον Γιώργο Λιάγκα.

«Θα αρνιόμουν να συμμετάσχω σε επιτροπή για τον γάμο ομοφυλοφίλων λόγω συστήματος προσωπικών αξιών. Εγώ δεν θα είχα κανένα θέμα με τον γάμο, έχω πάει σε τρεις τέτοιους γάμους. Αν πω τώρα σε ποιους, θα πέσει το στούντιο. Τους γνωρίζουμε όλοι αλλά αυτοί δεν έγραψαν στο βιογραφικό τους: είμαστε ομοφυλόφιλοι και παντρευτήκαμε», τονίζει ο Αλέξης Κούγιας αμέσως μετά.

«Αν ο γάμος χρησιμοποιείται για να ξεπεραστεί το νομικό ανάχωμα που υπάρχει για την τεκνοθεσία, εκεί έχω αντίρρηση. Ο αστικός κώδικας έχει προβλέψει τις συνθήκες της υιοθεσίας και έχει θέσει κάποιες προϋποθέσεις. Πρώτα από όλα, έχει απαγορεύσει ρητώς να προσφεύγει σε παρένθετη μητέρα ένας άντρας», παρατηρεί ο Αλέξης Κούγιας για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ