” Ο Λιάγκας έχει εμμονή με την Καινούργιου και τις παραγωγές Κοκλώνη ” !!!

Ηφημολογούμενη κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Νίκο Κοκλώνη, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας από τον Βαγγέλη Περρή στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μονοπώλησε το ενδιαφέρον μέσα στην εβδομάδα και συνεχίζει και το Σαββατοκύριακο.

Η εκπομπή «Γεια σου» αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχουν γκρίζα σύννεφα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και στον Νίκο Κοκλώνη και πως οι διαφωνίες που υπάρχουν αφορούν σε επαγγελματικό επίπεδο κι όχι σε προσωπικό, όπως συμβαίνει με όλες τις δουλειές.

Γιώργος Λιάγκας & Κατερίνα Καινούργιου: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;
Την ίδια στιγμή, στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ έγινε λόγος για εμμονή του Γιώργου Λιάγκα με την Κατερίνα Καινούργιου και γενικότερα τις παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη.

«Θεωρούν οι άνθρωποι του Νίκου Κοκλώνη ότι έχει αρχίσει να αγγίζει τα όρια της εμμονής όλο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό».

Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» έχει υπάρξει κατά καιρούς ιδιαίτερα καυστικός με τα projects που φέρουν την υπογραφή του Νίκου Κοκλώνη και αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα την ομάδα του.

Η Κατερίνα Καινούργιου πάντως βρέθηκε στο πλατό του Fame Story το βράδυ της Παρασκευής, ξεκαθαρίζοντας έτσι πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Νίκο Κοκλώνη.«Θα σ’ αγκαλιάζω συνέχεια κι ας γκρινιάζεις και θα τσακωνόμαστε μονίμως όποτε διαφωνούμε …Το προτιμώ χίλιες φορές από κάθε άλλη έκφραση φιλίας… Δεν σ αλλάζω με κανέναν γιατί … έχεις καρδιά μικρού παιδιού», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Πηγή faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ