Ηλίας Κωνσταντίνου για Εύη Βατίδου : ” Δεν ξέρω , με άλλον τα είχε ? Ήμασταν τέσσερις μήνες μαζί ” !!!

Όπως είδαμε χθες η κάμερα του Happy Day και η Χριστιάννα Κοχλατζή συνάντησαν τον Ηλία Κωνσταντίνου ο οποίος και αναφέρθηκε στην Εύη Βατίδου η οποία και είπε πως δεν είχαν σχέση .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Δεν υπάρχει κάποια τέτοια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε. Δεν υπάρχει σχέση, είχαν βγει δημοσιεύματα» είχε πει η Εύη Βατίδου.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κωνσταντίνου απάντησε: «Δεν ξέρω, με άλλον τα είχε; Ήμασταν ζευγάρι. Το έχω αφήσει πίσω μου, δεν κρατάω κακία. Ήταν μια εμπειρία και αυτή. Από όλους τους ανθρώπους έχουμε να πάρουμε κάποιες εμπειρίες στη ζωή μας, καλές ή κακές. Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται. Ήμασταν τέσσερις μήνες μαζί. Όπως όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή, έτσι τέλειωσε και αυτό, πάμε παρακάτω. Αν τη δω θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε. Αλίμονο, δεν είμαστε και εχθροί. Δεν στενοχωρήθηκα όταν είπε ότι δεν είχαμε σχέση».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ