Κώστας Φαλελάκης: «Η ανιψιά μου ρώτησε: ο θείος Κώστας με τον θείο Μηνά ήταν… έτσι;»

Όπως είδαμε χθες στο The 2 nights show Με το Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Φαλελάκης ο οποίος και αναφέρθηκε στο Μηνά Χατζησάββα , στο τωρινό του σύντροφο αλλά και στη τεκνοθεσία και ομόφυλα ζευγάρια .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Παρατηρώ ότι κάθε φορά που γίνεται μία συζήτηση πάνω στην τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια στην τηλεόραση, καλούν κάτι «οικογενειάρχες» να μιλήσουν για αυτό. Γιατί δεν καλείτε μονογονεϊκές οικογένειες ή παιδιά που μεγάλωσαν μέσα σε αυτές να σας πουν πώς μεγάλωσαν; Εγώ ξέρω τέτοια παιδιά και είναι μια χαρά», ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Κώστας Φαλελάκης.

«Όλη την παθογένεια που αυτή τη στιγμή έχει η κοινωνία την έχει «κυοφορήσει» η παραδοσιακή οικογένεια. Να δούμε τι θα βγάλει και η άλλη;», επισημαίνει ο ηθοποιός επί του θέματος.

«Μία από τις ανιψιές του Μηνά έχει ένα κοριτσάκι – το λατρεύω, είναι η αγάπη μου και μ’ αγαπάει κι αυτό – και κάποια στιγμή άκουσε από συμμαθητές του για το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Είναι 8 χρονών. Και ρώτησε τη μητέρα του και εκείνη του εξήγησε πολύ ήρεμα ότι όπως είμαστε ζευγάρι εγώ κι ο μπαμπάς, έτσι υπάρχουν και άλλα ζευγάρια: ένα κορίτσι με ένα κορίτσι ή ένα αγόρι με ένα άλλο αγόρι», περιέγραψε αμέσως μετά ο Κώστας Φαλελάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Τον Μηνά δεν τον γνώρισε, γιατί γεννήθηκε όταν εκείνος πέθανε. Το άκουσε προσεκτικά και της λέει: δηλαδή ο θείος Κώστας με τον θείο Μηνά ήταν έτσι; Της λέει: ναι. Αυτό το κορίτσι έχει γνωρίσει τον τωρινό μου σύντροφο και κάθε φορά που είναι να βρεθούμε με ρωτάει: θα έρθει και ο… γιατί τον αγαπώ; Πού είναι το θέμα;», κατέληξε στην ιστορία του ο Κώστας Φαλελάκης.

«Δεν θέλω να ξανακούσω αυτό το περιβόητο: δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο γκέι στο κρεβάτι του. Κι εμένα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο straight στο κρεβάτι του αλλά το λούζομαι καθημερινά. Είναι και θέμα ποσόστωσης. Δεν με απασχολεί αλλά όταν αυτή η ποσόστωση γίνει ίση, τότε θα σκάσουν και οι δύο πλευρές», υπογραμμίζει κλείνοντας ο Κώστας Φαλελάκης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ