Δανιέλα Χατζή : ” Δεν νιώθω τσιγγάνα ,είμαι τσιγγάνα ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η Δανιέλα Χατζή το έκτο παιδί του Κώστα Χατζή η οποία και είναι 20 χρονών και τραγουδά μαζί με το πατέρα της στη Πλάκα, παραχώρησε συνέντευξη στην Οn time και στη Σάσα Σταμάτη και αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που έχει δεχτεί αλλά και στα επαγγελματικά της .Πιο συγκεκριμένα είπε

Από πότε ξεκίνησες το τραγούδι και ποιο είδος ακολουθείς;

Τα τραγούδια που θέλω να λέω δεν είναι ένα συγκεκριμένο είδος, είναι αυτά που όταν τα ακούω, αγγίζουν τα συναισθήματά μου! Οι γονείς μου λένε ότι από μωρό, όταν άκουγα τον πατέρα μου να τραγουδάει, έπιανα την τονικότητα. Μεγαλώνοντας τραγουδούσα συνεχώς μέσα στο σπίτι και από τα δώδεκα χρόνια μου ακολουθούσα τον πατέρα μου σχεδόν σε όλες τις συναυλίες του. Ίσως αυτό να με υποκίνησε να αγαπήσω τόσο πολύ το τραγούδι!

Τι θαυμάζεις στον πατέρα σου; Σου δίνει συμβουλές;

Τον τρόπο σκέψης του και την ταπεινότητά του. Μου δίνει συμβουλές πολλές. Μου λέει να μη χάσω την ανθρωπιά μου. Μια άλλη συμβουλή που μου δίνει είναι να μη με υπηρετήσει το τραγούδι, αλλά να υπηρετώ εγώ το τραγούδι.

Νιώθεις Τσιγγάνα; Έχεις δεχτεί μπούλινγκ;

Δεν είναι ότι νιώθω Τσιγγάνα… είμαι Τσιγγάνα! Και για το γεγονός αυτό έχω υποστεί μπούλινγκ στο σχολείο – και όχι μόνο! Δέχτηκα επίσης και μετά το σχολείο… Μου έλεγαν να μη φανερώνω ότι είμαι Τσιγγάνα, γιατί δεν φαίνομαι. Μου έλεγαν να μην πω στη δουλειά μου ότι είμαι Τσιγγάνα, γιατί δεν θα προχωρήσω μπροστά στο τραγούδι. Όμως, εγώ είμαι Τσιγγάνα, μου αρέσει και είμαι υπερήφανη γι’ αυτό.

Ποια ήταν μέχρι σήμερα η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και σε μένα έρχονται καταστάσεις που μπορεί να είναι δύσκολες. Όπως, για παράδειγμα, μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα ήταν όταν έμαθα ότι η μητέρα μου πάσχει από μια χρόνια ασθένεια. Δεν θέλω όμως να στέκομαι σε αυτές τις στιγμές. Θέλω να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά, να είμαι αισιόδοξη!

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ