Κώστας Μπακογιάννης : Oι πρώτες δηλώσεις μετά την ήττα του στον Δήμο Αθηναίων από τον Χάρη Δούκα !!!

Όπως είδαμε χθες στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο β γύρο δήμαρχος Αθηναίων βγήκε ο Χάρης Δούκας . Ο Κώστας Μπακογιάννης λοιπόν μετά την ήττα του είπε τα εξής

«Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων, τον κύριο Χάρη Δούκα και του έδωσα τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη του νίκη. Είχα την ευκαιρία να τον ευχαριστήσω για τον πολύ καλό, ουσιαστικό προεκλογικό μας αγώνα και ασφαλώς να τον διαβεβαιώσω πως και η ομάδα μου και εγώ είμαστε στην απόλυτη διάθεσή του, ώστε να οργανώσουμε μια συγκροτημένη και σοβαρή μετάβαση. Θέλω να ευχαριστήσω και όλη μου την ομάδα. Έκαναν ένα καταπληκτικό αγώνα. Η ευθύνη του αποτελέσματος φέρει αποκλειστικά εμένα.

Προς όλους τους Αθηναίους και όλες τις Αθηναίες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ, γιατί μου δώσατε την ευκαιρία μιας ζωής και μου επιτρέψατε να σας υπηρετήσω. Φεύγω από το δημαρχείο, όπως μπήκα, με το κεφάλι ψηλά. Ευχαριστώ πολύ καλό βράδυ σε όλους»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ