Αυταρχική γυναίκα η Έφη Σαρρή: «Θέλω ο άντρας να υπακούει τις διαταγές μου και να λέει “yes mam”» (video) !!!

Μια εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Έφη Σαρρή στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για την ηλικία της, τις πλαστικές επεμβάσεις και την προσωπική της ζωή.Η Έφη Σαρρή αναφέρθηκε αρχικά στο πώς σκέφτεται τον γάμο: «Αν έκανα γάμο θα ήταν κλειστός. Εγώ, ο γαμπρός και ίσως ένας μάρτυρας. Είμαι πολύ ωραία τώρα στο κομμάτι της συντροφικότητας, δεν είμαι ποτέ μόνη, πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου».

Η τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας πως δεν είναι εύκολη στις σχέσεις: «Ένας άντρας μπορεί να εκνευριστεί με έμενα γιατί θέλω να γίνεται το δικό μου μόνο. Θέλω ο άντρας να ακούει τις διαταγές μου και να λέει “yes, mam”» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Έφη Σαρρή αναφέρθηκε σε έναν εμμονικό θαυμαστή της. «Μπήκε στο καμαρίνι μου κάποιος που ήταν ίδιος εγώ, με μια περούκα ξανθιά και ντυμένος με τα ρούχα μου. Τραγούδαγε τα τραγούδια μου και μου είπε πολύ άσχημα “δεν είσαι εσύ η Έφη Σαρρή, είμαι εγώ”. Ήταν κάτι άσχημο αυτό, με φόβισε» ανέφερε συγκεκριμένα.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ