Λίτσα Πατέρα : ” Θα είμαι στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα ” !!!

Όπως είδαμε χθες δηλώσεις στην εκπομπή Fay’s time παραχώρησε η Λίτσα Πατέρα και αναφέρθηκε στο ότι θα τη δούμε σε δεύτερη εκπομπή . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Είναι μια εποχή με επτά πλανήτες ανάδρομους. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να κάνουμε μια νέα αρχή”.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι: “Κάθε Κυριακή θα λέω τα ζώδια στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. Οπότε να έχουν πληροφορία και οι άνθρωποι που δεν βλέπουν το καθημερινό”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ