Λάζαρος Βασιλείου : ” Ενώ ετοιμαζόμουν να μεταναστεύσω , όλα άλλαξαν άρδην ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα ο Λάζαρος Βασιλείου ο οποίος και θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά ” Ο πρώτος από εμάς ” παραχώρησε συνέντευξη στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και στο Γιάννη Βίτσα και αναφέρθηκε στη δυσκολότερη στιγμή που έχει ζήσει στη ζωή του .Πιο συγκεκριμένα είπε

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχεις βιώσει στη ζωή σου και πώς την έχεις διαχειριστεί;

Υπήρξε μία περίοδος βαθιά δύσκολη και πιεστική. Ένα πρόσωπο της οικογένειάς μου αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ είχα χωρίσει από μία μεγάλη σχέση πενταετίας. Μου είχαν πέσει όλα μαζεμένα. Παράλληλα, αισθανόμουν ότι προσπαθούσα άδικα στο κομμάτι της υποκριτικής. Ήταν μία δύσκολη περίοδος. Ουσιαστικά, σκόπευα να εγκαταλείψω το επάγγελμα. Έκανα δύο δουλειές, προκειμένου να μαζέψω χρήματα για να φύγω στην Αμερική. Σε μία στιγμή και ενώ ετοιμαζόμουν να μεταναστεύσω, όλα άλλαξαν άρδην.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ