Κώστας Μαρτάκης : ” Eίχαμε ξεπεράσει τότε στα νούμερα το πανίσχυρο δίδυμο , τον Λιάγκα και τη Σκορδά ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ και στο Πάνο Τσουκαρά παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Μαρτάκης ο οποίος και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις , στη τοξικότητα που δεν του αρέσει αλλά και στα Καλημερούδια .Πιο συγκεκριμένα είπε

Πρόσφατα δήλωσες πως έχεις πολλές τηλεοπτικές προτάσεις.

Πάντα με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Έχω έτοιμη πρόταση, αλλά ποτέ δεν πιέζω τις καταστάσεις. Έχω μια αίσθηση πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Θέλω στα 39 μου πια να κάνω πράγματα που με κάνουν χαρούμενο. Δεν μπορώ την τοξικότητα, γιατί στα 17 χρόνια που είμαι στη δουλειά έχω βρεθεί σε τοξικό περιβάλλον και δεν θέλω ξανά. Θα ήθελα κάτι που να είναι σχετικό με τη μουσική και να μπορώ και να αυτοσαρκάζομαι κιόλας.

Θυμάμαι ότι τη χρονιά που κάναμε τα Καλημερούδια μάς είχαν δώσει το ελεύθερο, χωρίς τρομερούς περιορισμούς. Για τον λόγο αυτό είχε αγαπήσει και τόσο πολύ ο κόσμος μια νέα παρέα που είχε στηθεί σε ένα πολύ προβληματικό εκείνη την εποχή Mega,η οποία μάλιστα κατέφερε να ξεπεράσει σε νούμερα ένα τότε πανίσχυρο δίδυμο, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Αυτό είναι και το ωραίο της τηλεόρασης, αυτό που είσαι, αυτό βγαίνει στο γυαλί.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ